Λαρυγγολογία

Αμυγδαλές

Αμυγδαλές

Αμυγδαλές

Η φλεγμονή των αμυγδαλών είναι πολύ συχνή πάθηση η οποία με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ωστόσο , υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο αριθμός και η βαρύτητα των επεισοδίων επιτάσσουν πιο δραστικές λύσεις.

Τέτοιες είναι:

1. Αμυγδαλόλυση:

Πρόκειται για μέθοδο συρρίκνωσης των αμυγδαλών με ειδική συσκευή υπερήχων. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής διατηρεί τις αμυγδαλές του, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες στο ανοσοποιητικό σύστημα και ταυτόχρονα μειώνονται σημαντικά τα επεισόδια αμυγδαλίτιδων.

2. Αμυγδαλεκτομή:

Είναι η χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των αμυγδαλών. Η κλινική και εργαστηριακή εξέταση του ασθενούς θα αναδείξει το βαθμό του προβλήματος και θα καθορίσει την ενδεδειγμένη θεραπευτική αντιμετώπιση.

«Η ποιότητα ζωής του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονία και ισορροπία μεταξύ της υγείας του, του ψυχισμού του και των κοινωνικών του επαφών. Η ιατρική πλέον, είναι η επιστήμη που ποικιλοτρόπως συμβάλει σε αυτήν ακριβώς την αρμονία των χαρακτηριστικών της ποιότητας ζωής. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων και προσεκτικών παρεμβάσεων , τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών , επιτυγχάνεται ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τις τρεις αυτές συνθήκες»

Γρήγορη Επικοινωνία

Ιατρεία

Κηφισιά
Γ. Δροσίνη 16
215 5518963
Δευτ.-Τετ.-Παρ. 17:00 - 21:00


Κρυονέρι
Λ. Κρυονερίου 56
216 0004029
Τρ.- Πεμ. 17:00 - 21:00
Παρ. 10:00 - 13:00

Ακολουθήστε μας στα Social